Seurakuntavaalit 2010

Seurakuntaväen ehdokaslista

Olemme seurakunnan elämään ja toimintaan sitoutuneita seurakunnan jäseniä eri alueseurakunnista. Haluamme osallistua päätöksentekoon seurakunnan perustehtävästä käsin. Useat meistä toimivat aktiivisesti myös kristillisissä järjestöissä ja kirkkomme eri herätysliikkeissä. Valitsijayhdistyksemme taustalla ei ole mitään yksittäistä yhteisöä tai poliittista puoluetta.

Mielestämme seurakunnan tulee olla strategiansa mukaisesti rohkeasti hengellinen, reilusti välittävä. Haluamme siksi olla määrätietoisesti edistämässä

• ihmisläheistä seurakuntaa
  • itsenäistä aluetyötä
  • toimintaa perheiden rinnalla
  • elämän eväitä nuorille
  • toimintaa tukevaa taloutta
  • lähimmäisenrakkautta lähelle ja kauas

Ennakkoon voit äänestää missä tahansa äänestyspisteessä

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on 1.-5.11.2010. Ennakoon voi äänestää missä tahansa äänestyspisteessä, myös muiden seurakuntien äänestyspisteissä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Vaalipäivinä äänestetään alueiden pääkirkoissa

Varsinaisina vaalipäivinä su 14.11. ja ma 15.11. kukin äänestää oman alueensa kirkossa. Tiedon äänestyspaikastasi löydät äänioikeusilmoituksen yhteydessä saamastasi tiedotteesta. Voit myös itse katsoa alueseurakuntien rajat ja vaalipäivän äänestyspaikat.

Mainokset